Sobre Nosaltres

RAIMON ESQUERRA

ESQUERRA JOIERS

L’any 1934 Josep Maria Esquerra i Tuñí s’estableix com a joier i cisellador a la ciutat de Barcelona. El dibuix de joieria i orfebreria li permet aprofundir al món de l’art conreant diferents disciplines artístiques amb rigurositat en la seva execució. Un recorregut en la mateixa direcció aporta actualment Eloi Esquerra-Torrescasana el cual alhora es titula com a gemmòleg i especialista en diamant a la Universitat de Barcelona i per la Gemmological Association of Great Britain.

Avui, al inicis del segle XXI, la tercera generació, Raimon Esquerra-Torrescasana vol presentar-vos i oferir-vos aquest punt de trobada i un petit recull de la nostra obra. També per agrair a tots el nostres col.laboradors professionals i als clients. Gràcies a ells podem celebrar 77 anys de professió.

 

Actualment oferim els serveis al nostre espai de joieria on podeu fer el vostre encàrrec personalitzat o comprar-hi joies. Disposem de taller i estudi de projectes propi on realitzem la vostra joia. Alhora oferim servei de restauració de les vostres joies, peritacions i valoracions estimades